Uslovi kupovine

OPŠTI USLOVI KUPOVINE

Posetom ili kupovinom na Internet prodavnici www.questionmark.rs  prihvatate Uslove kupovine koji su navedeni u daljem tekstu. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate i upoznate se sa pravilima koje primenjujemo. QUESTIONMARK DOO. Beograd zadržava pravo  da bez prethodnog obaveštavanja vrši izmene i dopune ovih Uslova korišćenja. Kupac je posetilac stranice www.questionmark.rs  koji popuni elektronsku narudžbu, pošalje je prodavcu te izvrši plaćanje putem kreditnih kartica, virmana ili zatraži plaćanje pouzećem. Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronski naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i izvrši narudžbu. Kupovina se smatra zaključenom kada kupac dobije potvrdu porudžbine.

CENA ARTIKLA

Sve cene artikala su izražene u RSD. U sve cene je uključen PDV 20 %. Cene važe u trenutnku potvrde narudžbe. Zadržavamo pravo promene cene bez prethodne najave. Rok isporuke za artikli koji se rade po Vašim merama je 15 radnih dana uz uplatu avansa 50 % od ukupne cene.

ISPORUKA ROBE

Osigurana je isporuka robe na prostoru cele Srbije. Uobičajeno vreme isporuke je 5 radna dana od potvrde narudžbe. Robu koju prodajemo putem internet prodavnice isporučujemo umotanu u papir za pakovanje ili u brendiranu kutiju, uključujući po potrebi dodatnu zaštitu od oštećenja  u transportu. Na dan isporuke, dostavljač će Vas obavestiti o tačnom terminu isporuke. Isporuka se obavlja do ulaznih vrata stambenog objekta. Za sva dodatna pitanja u vezi isporuke možete kontaktirati našu korisničku podršku putem e-mail adrese: onlineshop@questionmark.rs ili pozivom na bro j 060 58 57 525.  Cene isporuke su po cenovniku kurirske službe. Ukoliko Prodavac nije u mogućnosti da obezbedi poručeni artikal, mejlom će obavestiti kupca da isti više nije raspoloživ, te da je porudžbina otkazana. U tom slučaju Ugovor neće biti zaključen.

GARANCIJA

Za sve artikle koji se prodaju u internet prodavnici važi garancija od 15 dana. Od trenutka isporuke.

FOTOGRAFIJE I OPIS ARTIKLA

Fotografije nisu poptuno identične artiklima. Uz svaki artikl postavljamo detaljne opise s karakteriskama proizvoda. Zadržavamo pravo pogreški na fotografijama i opisima.

USLOVI REKLAMACIJE

U roku od 14 dana od datuma isporuke kupac ima pravo uraditi povrat robe i tražiti povrat novca ili zamjenski artikl. Povrat robe će biti prihvaćen samo ako je roba vraćena u originalnoj i neoštećenoj ambalaži, zajedno sa fiskalnim računom i popunjenim obrascem ZA POVRAT ARTIKLA. Zahtev će biti odbijan ako nedostaju delovi, ako postoje fizička oštećenja ili je artikl korišćen. Nastale troškove vezano za povrat robe plaća kupac. Kupac ima pravo na zamjenu isporučene robe, bez troškova zamene ako je:

– isporučena pogrešna roba (nije isporučen artikl sa specifikacijama u narudžbenici. Ili je isporučena oštećena roba.

U takvim slučajevima, ne treba prihvatiti isporuku, nego je vratiti dostavljaću pa će kupcu, ponovo, skladno uslovima isporuke, biti isporučen ispravan naručeni proizvod. Rok za rešavanje po reklamaciji ne može da bude duži od 15 dana od dana podnošenja reklamacije.

ZAMENA ARTIKLA

Kupac može da zatraži zamenu u roku od 14 dana od dana prijema robe. Zamena robe se odnosi na zamenu veličine ili zamenu modela. U slučaju zamene roba se, zajedno sa popunjenim Obrascem za zamenu, dostavlja Prodavcu, i u tom slučaju troškove zamene snosi Kupac. Obrazac za zamenu dostupan je na sajtu Prodavca www.questionmark.rs  i može se slobodno preuzeti. U slučaju zamene Kupac je u obavezi da robu vrati bez oštećenja i tragova korišćenja. U suprotnom, Prodavac nije u obavezi da obavi zamenu. Artikal za koji se vrši zamena, mora imati istu ili veću vrednost od artikla koji se menja, uz doplatu. U periodima sezonskih sniženja isključivo radimo povrat novca. Robu nam šaljete zajedno sa popunjenom IZJAVA O ODUSTAJANJU OD UGOVORA i fiskalnim računom na adresu QUESTIONMARK DOO. Beograd 11104 Mileševska 53/8 kontakt telefon 060 58 57 525.