Odustajanje od ugovora

RASKID UGOVORA

U roku od 14 dana od datuma isporuke kupac ima pravo uraditi povrat robe i tražiti povrat novca ili zameniti artikl. Povrat robe će biti prihvaćen samo ako je roba vraćena u originalnoj i neoštećenoj ambalaži, zajedno sa fiskalnim računom i popunjenim obrascem za raskid ugovora. Obrazac možete preuzeti OVDE.

Zahtev će biti odbijan ako nedostaju delovi, ako postoje fizička oštećenja ili je artikl korišćen. Nastale troškove vezano za povrat robe plaća kupac. Kupac ima pravo na zamenu isporučene robe, bez troškova zamene ako je:

  •  isporučena pogrešna roba (nije isporučen artikl sa specifikacijama u narudžbenici. Ili jie.  isporučena oštećen artikl.

U  takvim slučajevima, treba  vratiti artikl prodavcu   pa će kupcu, ponovo, skladno uslovima isporuke, biti isporučen ispravan naručeni proizvod. Rok za rešavanje po reklamaciji ne može da bude duži od 15 dana od dana podnošenja reklamacije.

ZAMENA ARTIKLA

Kupac može da zatraži zamenu u roku od 14 dana od dana prijema robe. Zamena robe se odnosi na zamenu veličine ili zamenu modela. U slučaju zamene roba se, zajedno sa popunjenim Obrascem za zamenu, dostavlja Prodavcu, i u tom slučaju troškove zamene snosi Kupac. Obrazac za zamenu dostupan je OVDE  i može se slobodno preuzeti. U slučaju zamene Kupac je u obavezi da robu vrati bez oštećenja i tragova korišćenja. U suprotnom, Prodavac nije u obavezi da obavi zamenu. Artikal za koji se vrši zamena, mora imati istu ili veću vrednost od artikla koji se menja, uz doplatu. U periodima sezonskih sniženja isključivo radimo povrat novca. Robu nam šaljete zajedno sa popunjenom IZJAVA O ODUSTAJANJU OD UGOVORA Obrazac možete preuzeti OVDE. i fiskalnim računom na  adresu:

QUESTIONMARK DOO.  Beograd 11104  Mileševska 53/8  Telefon: +381112448323   +381648240443