Garancija i saobraznost

GARANCIJA

Za sve artikle koji se prodaju u internet prodavnici važi garancija od 15 dana. Od trenutka isporuke.

FOTOGRAFIJE I OPIS ARTIKLA

Fotografije nisu poptuno identične artiklima. Uz svaki artikl postavljamo detaljne opise s karakteriskama proizvoda. Zadržavamo pravo pogreški na fotografijama i opisima.

USLOVI REKLAMACIJE

U roku od 14 dana od datuma isporuke kupac ima pravo uraditi povrat robe i tražiti povrat novca ili zamjenski artikl. Povrat robe će biti prihvaćen samo ako je roba vraćena u originalnoj i neoštećenoj ambalaži, zajedno sa fiskalnim računom i popunjenim obrascem ZA POVRAT ARTIKLA. Zahtev će biti odbijan ako nedostaju delovi, ako postoje fizička oštećenja ili je artikl korišćen. Nastale troškove vezano za povrat robe plaća kupac. Kupac ima pravo na zamjenu isporučene robe, bez troškova zamene ako je:

– isporučena pogrešna roba (nije isporučen artikl sa specifikacijama u narudžbenici) ili je                                                                                                                                               – isporučena oštećena roba.

U takvim slučajevima, ne treba prihvatiti isporuku, nego je vratiti dostavljaću pa će kupcu, ponovo, skladno uslovima isporuke, biti isporučen ispravan naručeni proizvod. Rok za rešavanje po reklamaciji ne može da bude duži od 15 dana od dana podnošenja reklamacije.